Escar-Go tegen slakken 1kg

Prijs 14,49
  • Aantal
Deel ons op:

Escar-Go tegen slakken 1kg

Wat zijn de verzendkosten?

ECOstyle
Prijs 14,49
  • Aantal
Deel ons op:
Escar-Go tegen slakken 1kg
Escar-Go tegen slakken 1kg
Prijs 14,49
  • EAN code
    8711731352147
  • Merk
    ECOstyle

Recensies over "Escar-Go tegen slakken 1kg"

Schrijf zelf een recensie over "Escar-Go tegen slakken 1kg"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Escar-Go tegen slakken 1kg" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m zaterdag 9:00 tot 17:00
Zondag     10:00 tot 17:00

 

 

                           

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Escar-Go tegen slakken 1kg? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!