PTMD

Op zoek naar een uitgebreide PTMD collectie van de beste kwaliteit? Kom dan eens langs bij tuincentrum Ockenburgh! PTMD, oftewel Pot en Mand, is een allround lifestylelabel, voor een totaalconcept op het gebied van wonen.

Uitgebreid PTMD assortiment

De PTMD collectie bij tuincentrum Ockenburgh in Zuid Holland biedt een grote diversiteit aan producten, van kleine woonaccessoires tot houtsnijwerken, verlichting en complete eettafelsets. Maak iets speciaals van uw woonkamer met de vele verschillende producten uit onze PTDM collectie. Is uw woonkamer toe aan een nieuw kleurtje? U vindt bij ons ook vele verschillende kleuren verf voor binnenshuis. Wij bieden u de beste merken. Bekijk bijvoorbeeld eens onze uitgebreide Riveira Maison collectie. Ook voor de leukste cadeaus bent u bij tuincentrum Ockenburgh aan het juiste adres!

Voor al uw groen- en tuinartikelen

Naast de PTMD collectie kunt u bij tuincentrum Ockenburgh in Zuid Holland terecht voor een uitgebreid assortiment:

Is uw tuin toe aan een make-over of wilt u een paar leuke plantjes neerzetten? Of misschien bent u al tijden op zoek naar een top kwaliteit Weber barbecue! U bent van harte welkom om ons uitgebreide assortiment te bekijken in tuincentrum Ockenburgh in Zuid Holland, of neem een kijkje in onze webwinkel. Profiteer ook van onze aantrekkelijke aanbiedingen!

PTDM inspiratie opdoen bij Ockenburgh

Heeft u inspiratie nodig? Kom eens langs bij ons tuincentrum in Zuid Holland. Onze deskundige medewerkers staan zeven dagen per week voor u klaar! U kunt ook altijd één van onze leuke workshops volgen. Kom bijvoorbeeld bloemschikken met een groep vrienden, collega’s of met familie. Ook voor kinderen is er veel te doen. Alle workshops zijn te combineren met een High Tea of lunch in onze lunchroom. Daarnaast staat onze website boordevol nuttige tips. Kom dus snel langs in ons tuincentrum of kijk eens rond op onze website!