Terras & balkon planten voedingskegels 40st

Prijs 12,95
  • Aantal
Deel ons op:

Terras & balkon planten voedingskegels 40st

Wat zijn de verzendkosten?

Pokon
Prijs 12,95
  • Aantal
Deel ons op:
Terras & balkon planten voedingskegels 40st
Terras & balkon planten voedingskegels 40st
Prijs 12,95

Deze ‘slimme’ voedingskegels geven geleidelijk voeding af aan uw planten. Onder invloed van vocht en temperatuur werken ze wel 180 dagen. Terras- en balkonplanten, zoals geraniums, violen en petunia’s krijgen zo de voeding wanneer ze die nodig hebben.

Gebruiksaanwijzing Voedingskegels

Voor een zomer lang resultaat is eenmalig voeden per seizoen voldoende. Doe dit bij voorkeur in het voorjaar of bij het op- of verpotten van uw planten, zo geniet u het hele seizoen van uw planten. Voor het beste resultaat voedt u uw terras- en balkonplanten 2 keer per jaar, doe dit in het voorjaar en in het najaar of bij het op- of verpotten van uw planten.

  • Duw het juiste aantal voedingskegels gelijkmatig verdeeld in de pot
  • Geef water om de kegels direct te activeren
  • EAN code
    8711969004511
  • Merk

Recensies over "Terras & balkon planten voedingskegels 40st"

Schrijf zelf een recensie over "Terras & balkon planten voedingskegels 40st"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Terras & balkon planten voedingskegels 40st" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag & zaterdag 9:00 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 09:00 tot 20:00
Zondag 10:00 tot 17:00

                         

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Terras & balkon planten voedingskegels 40st? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!