The Bastard Compact Urban 2020

Prijs 649,00

Korte omschrijving

Het mag duidelijk zijn, The Bastard is niet als alle andere barbecues. Deze grillbaas blijft zichzelf: ongecompliceerd, veelzijdig en voor iedereen die van lekker koken houdt!

  • Aantal
Deel ons op:

The Bastard Compact Urban 2020

Wat zijn de verzendkosten?

The Bastard
Prijs 649,00

Korte omschrijving

Het mag duidelijk zijn, The Bastard is niet als alle andere barbecues. Deze grillbaas blijft zichzelf: ongecompliceerd, veelzijdig en voor iedereen die van lekker koken houdt!

  • Aantal
Deel ons op:

Het mag duidelijk zijn, The Bastard is niet als alle andere barbecues. Deze grillbaas blijft zichzelf: ongecompliceerd, veelzijdig en voor iedereen die van lekker koken houdt!

Showmodel 2020

In 2021 worden nieuwe barbecues van The Bastard geïntroduceerd. Ook wel de New Bastards genoemd. Eigenlijk dezelfde grillbazen als altijd maar dan nog sterker en beter. Allemaal leuk en aardig zo'n vernieuwde versie, maar het 2020 model is alsnog de beste grillpartner die je kunt wensen! Dit showmodel krijgt geen plek meer in onze winkel, maar misschien weet jij een plek in je tuin te vinden?

Gratis accessoires

Naast dat deze Compact Bastard een vriendelijke prijs heeft, krijg je er nu ook handige accessoires bij! Je ontvangt gratis een zak houtskool van 5kg (t.w.v. €11,95) en een handige borstel (t.w.v. €8,95).

Liever aan de grill met het nieuwste model? Neem contact met ons op, want de nieuwe collectie is binnen! 

  • EAN code
    8720168010155
  • Merk
    The Bastard

Schrijf zelf een recensie over "The Bastard Compact Urban 2020"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "The Bastard Compact Urban 2020" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag 9:00 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 9:00 tot 20:00
Zaterdag 9:00 tot 18:00
Zondag     10:00 tot 17:00

 

 

                           

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar The Bastard Compact Urban 2020? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!