Tuinmeubelen Wassenaar

De grootste collectie tuinmeubelen in de buurt van Wassenaar vindt u bij Tuincentrum Ockenburgh. Wij bieden kwalitatief goede tuinmeubelen tegen scherpe prijzen. Ook hebben we regelmatig een mooie aanbieding voor u klaarstaan!

OnsTuinmeubel merk tuinmeubelen

Sinds kort hebben wij ons eigen tuinmeubelmerk geïntroduceerd: “Ons Tuinmeubel”. Voor eigenaar Andre Kester is een eigen tuinmeubelmerk een logische stap om de klant een goede kwaliteit en service te bieden. Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment aan tuinmeubelen:

  • Loungesets
  • Tuintafels
  • Voetenbanken
  • Ligbedden
  • En nog veel meer tuinmeubelen!

U vindt zeker wat u zoekt! De meubels voor in de tuin kunnen worden besteld via de website, maar langskomen kan natuurlijk ook. Zo kunt u zelf uittesten welke tuinbank het lekkerst zit, welke tuintafel de ideale grootte heeft voor uw tuin en op welke ligstoel u het meest geniet. Onze medewerkers voorzien u graag van advies! Niet alleen voor de mooiste tuinmeubelen kunt u bij ons tuincentrum nabij Wassenaar terecht. Wij verkopen bijvoorbeeld ook goede kwaliteit Weber barbecues. Geniet nu van een heerlijke maaltijd, terwijl u onderuitgezakt zit op uw nieuwe tuinset! 

Tuinmeubelen laten bezorgen nabij Wassenaar

De tuinmeubelen van OnsTuinmeubel worden thuisbezorgd in de regio’s: Den Haag, Wassenaar, Wateringen en Scheveningen. U krijgt twee jaar garantie op onze producten. Bekijk op de website welke dealers zich bij u in de buurt bevinden en laat uw bestelling thuisbezorgen. U vindt hier ook tips voor het onderhoud van uw tuinmeubelen. Zo kunt u er nog langer van genieten!

Dagje uit in de buurt van Wassenaar

Bij tuincentrum Ockenburgh kunt u niet alleen terecht voor een breed aanbod aan tuinmeubelen, wij bieden u ook een leuk dagje uit in de buurt van Wassenaar! Zo organiseren we workshops en andere activiteiten voor jong en oud. U kunt ook een eigen workshop reserveren vanaf 12 personen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cursus bloemschikken of een bedrijfsuitje. Kom dus snel eens langs bij Tuincentrum Ockenburgh en beleef het leukste dagje uit!