Bemeste Tuincompost Bio 40L

Prijs 4,99
 • Aantal
Deel ons op:

Bemeste Tuincompost Bio 40L

Wat zijn de verzendkosten?

Pokon
Prijs 4,99
 • Aantal
Deel ons op:

Pokon Bemeste Tuincompost is uitermate geschikt voor structuurverbetering en ophogen van de bodem in uw border. Deze compost zorgt voor meer organische stof in de grond, waardoor de wortels van planten zich beter kunnen ontwikkelen. Wilt u nieuwe planten poten? Kies dan een goede potgrond uit.

Dit product draagt het MPS-certificaat voor duurzaamheid. Dit betekent dat er voor een aanzienlijk deel gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare en circulaire grondstoffen. Hierdoor ziet de grond er anders uit dan u wellicht gewend bent.

Gebruiksaanwijzing

 1. Breng zo’n 5 tot 10 cm Pokon Bemeste Tuincompost aan op uw border, gazon of moestuin
 2. Werk dit door de grond
 3. Geef water
 • EAN code
  8711969025790
 • Merk
  Pokon

Recensies over "Bemeste Tuincompost Bio 40L"

Schrijf zelf een recensie over "Bemeste Tuincompost Bio 40L"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Bemeste Tuincompost Bio 40L" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Helaas zijn wij momenteel gesloten. 

Wel zijn wij telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m zaterdag         9:00 tot 17:00

Zondag                                11:00 t/m 17:00

070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Bemeste Tuincompost Bio 40L? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!