Goudpalm (Dypsis lutescens) ⌀24cm

Prijs 45,00

Korte omschrijving

Een aantrekkelijke eyecatcher en ook wel de beste luchtzuiverende plant genoemd; deze Goudpalm (Dypsis lutescens) is goud waard!

 • Aantal
Deel ons op:

Goudpalm (Dypsis lutescens) ⌀24cm

Wat zijn de verzendkosten?

Air So Pure
Prijs 45,00

Korte omschrijving

Een aantrekkelijke eyecatcher en ook wel de beste luchtzuiverende plant genoemd; deze Goudpalm (Dypsis lutescens) is goud waard!

 • Aantal
Deel ons op:

Ook wel bekend onder de naam Areca palm. Een aantrekkelijke tropische eyecatcher en ook wel de beste luchtzuiverende plant genoemd; deze Goudpalm (Dypsis lutescens) is goud waard!

Uiterlijk
De goudpalm herken je aan het lichtgroene geveerde blad. Over het algemeen groeien palmen in bosjes en zo haal je deze plant ook in huis.

Oorsprong
Deze prachtige plant komt oorspronkelijk van Madagaskar, maar tegenwoordig vind je hem over de hele wereld in tropische- en subtropische gebieden. Houd de plant daarom altijd lichtvochtig. Wanneer de grond

Verzorgingstips

 • Makkelijk in onderhoud
 • Zet hem op een lichte plaats, maar geen direct zonlicht
 • Houd de grond altijd vochtig, liever kleine beetjes dan in één keer heel veel

In het tuincentrum vind je ons gehele assortiment luchtzuiverende planten. Bestel je een Goudpalm via onze webshop dan zoeken we uiteraard een mooi exemplaar voor je uit. Houd bij een potmaat van 24 cm rekening met een planthoogte van ongeveer 100 cm.

 • EAN code
  9900000691660
 • Merk
  Air So Pure
 • Standplaats
  Volle zon
 • Potmaat
  24 cm
 • Hoogte in cm
  100 cm

Recensies over "Goudpalm (Dypsis lutescens) ⌀24cm"

Schrijf zelf een recensie over "Goudpalm (Dypsis lutescens) ⌀24cm"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Goudpalm (Dypsis lutescens) ⌀24cm" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag 9:00 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 9:00 tot 20:00
Zaterdag 9:00 tot 18:00
Zondag     10:00 tot 17:00

 

 

                           

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Goudpalm (Dypsis lutescens) ⌀24cm? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!