Graszoden Den Haag

Goede kwaliteit graszoden in Den Haag vindt u bij Tuincentrum Ockenburgh. Het zaaien van gras duurt erg lang. Gelukkig bestaan er ook graszoden! Dit zijn grasmatten die u alleen maar hoeft uit te rollen. U vindt ze in verschillende soorten en maten bij Tuincentrum Ockenburgh!

Graszoden kopen in Den HaagKom graszoden kopen in Den Haag

De mooiste graszoden nabij Den Haag vindt u bij ons! Wij bestellen wekelijks verse grasrollen per vierkante meter. U kunt in de maanden maart tot en met september grasmatten bij ons aanvragen. Vertel ons hoeveel vierkante meter u nodig heeft en wij bestellen het voor u! Daarnaast verkopen we nog veel meer producten voor een prachtig gazon:

  • Grasmaaiers
  • Handmatige grasscharen
  • Elektrische grasscharen
  • Grastrimmers
  • Verticuteermachines
  • Strooiwagens
  • Graszoden

Zo kunt u heerlijk genieten van een stralend groen gazon waarvan het gras op lengte is en waar geen onkruid groeit. Haal de graszoden op bij ons tuincentrum in Den Haag. Wij houden u altijd op de hoogte van uw bestelling.

Meer voor uw tuin bij Ockenburgh

Naast grasmatten vindt u bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag nog veel meer tuinartikelen. We verkopen bijvoorbeeld verschillende bloembollen en zaden, maar ook de mooiste vaste planten, rozen en klimplanten. Daarnaast kunt u bij ons ook bomen kopen. Voor het onderhoud verkopen wij producten voor de bewatering van uw tuin, allerlei handgereedschap en zelfs kleding en schoeisel. Wilt u een moestuin of vijver aanleggen? Ook hier kunnen wij u bij helpen! Kijk snel eens in onze webshop of kom gezellig langs. Onze medewerkers voorzien u graag van advies.

Workshops in Den Haag

Meer leren over tuinieren? Volg dan één van onze workshops. Ga bijvoorbeeld gezellig bloemschikken met vriendinnen. Kijk ook eens in onze plantengids voor alles dat u wilt weten over planten!