Kamerplanten Voeding Poeder

Prijs 3,99
  • Aantal
Deel ons op:

Kamerplanten Voeding Poeder

Wat zijn de verzendkosten?

Pokon
Prijs 3,99
  • Aantal
Deel ons op:
Kamerplanten Voeding Poeder
Kamerplanten Voeding Poeder
Prijs 3,99

Voor sterke en gezonde planten gebruikt u in water oplosbare Pokon Kamerplanten Voeding Poeder. Opgelost in het gietwater, start de werking direct.

Gebruiksaanwijzing

Het hele jaar te gebruiken, in de wintermaanden kunt u beter de dosering halveren. U krijgt het beste resultaat bij wekelijks gebruik.

  • Meet de juiste hoeveelheid voeding af
  • Los het poeder op in lauw water
  • Giet het op de grond rond de planten
  • EAN code
    8711969004436
  • Merk

Recensies over "Kamerplanten Voeding Poeder"

Schrijf zelf een recensie over "Kamerplanten Voeding Poeder"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Kamerplanten Voeding Poeder" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag & zaterdag 9:00 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 09:00 tot 20:00
Zondag 10:00 tot 17:00

                         

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Kamerplanten Voeding Poeder? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!