Krulvaren (Nephrolepis) ⌀17cm

Prijs 8,95

Korte omschrijving

De krulvaren – officiële naam Nephrolepis – is een sterk luchtzuiverende plant die weinig zorg nodig heeft. Rust en gezondheid is wat de weelderige plant uitstraalt!

 • Aantal
Deel ons op:

Krulvaren (Nephrolepis) ⌀17cm

Wat zijn de verzendkosten?

Air So Pure
Prijs 8,95

Korte omschrijving

De krulvaren – officiële naam Nephrolepis – is een sterk luchtzuiverende plant die weinig zorg nodig heeft. Rust en gezondheid is wat de weelderige plant uitstraalt!

 • Aantal
Deel ons op:

De krulvaren – officiële naam Nephrolepis – is een sterk luchtzuiverende plant die weinig zorg nodig heeft. Rust en gezondheid is wat de weelderige plant uitstraalt.

Uiterlijk

Een van de mooiste in zijn soort! Allemaal dankzij de rijke, gekrulde en geveerde bladeren die sierlijk hangen. En natuurlijk door de extra heldergroene kleur waar je het hele jaar van kunt genieten.

Oorsprong

Hij is van oorsprong afkomstig uit Nieuw-Zeeland en tropisch Azië. De naam is afgeleid van Griekse woorden: nephros betekent nier en lepis betekent schub. Deze termen verwijzen naar de niervormige dekblaadjes op de sporen. De Nephrolepis behoort tot de alleroudste groep planten op aarde en is daarom vaak aangetroffen als fossiel.

Verzorgingstips

 • Geef 2 keer per week lauw water aan de rand van de pot (in de winter is 1 keer voldoende)
 • Eenmaal per maand plantenvoeding
 • Geef de plant via de zijkant van de pot water
 • EAN code
  9900000691745
 • Merk
  Air So Pure

Schrijf zelf een recensie over "Krulvaren (Nephrolepis) ⌀17cm"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Krulvaren (Nephrolepis) ⌀17cm" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag 9:00 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 9:00 tot 20:00
Zaterdag 9:00 tot 18:00
Zondag     10:00 tot 17:00

 

 

                           

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Krulvaren (Nephrolepis) ⌀17cm? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!