Moestuin Grond Bio 40L

Prijs 8,29
Aantal Stukprijs
3 6,32
 • Aantal
Deel ons op:

Moestuin Grond Bio 40L

Wat zijn de verzendkosten?

Pokon
Prijs 8,29
Aantal Stukprijs
3 6,32
 • Aantal
Deel ons op:

Pokon Moestuin Grond is ontwikkeld voor universeel gebruik in de moestuin. Deze potgrond kan gebruikt worden als bodemverbeteraar. Bovendien kan er ook rechtstreeks in geplant worden.

Deze 100% natuurlijke potgrond kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. De speciale samenstelling van Pokon Moestuin Grond is bewezen in de praktijk en heeft een gunstig effect op de ontwikkeling van planten. Daarnaast heeft dit product biologische voeding voor 100 dagen.

Gebruiksaanwijzing Moestuin Grond

 • Bij bodemverbetering van een moestuin: mengen met de bovenlaag door het uit te strooien en vervolgens licht inharken of omspitten.
 • Moestuinaanleg: vóór het spitten op de grond aanbrengen en tussen de gewassen uitstrooien.
 • Inplanten struiken: meng de moestuingrond met de aanwezige grond en strooi in het plantgat.
 • EAN code
  8711969004047
 • Merk
  Pokon

Recensies over "Moestuin Grond Bio 40L"

Schrijf zelf een recensie over "Moestuin Grond Bio 40L"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Moestuin Grond Bio 40L" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag 9:00 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 9:00 tot 20:00
Zaterdag 9:00 tot 18:00
Zondag     10:00 tot 17:00

 

 

                           

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Moestuin Grond Bio 40L? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!