Potgrond Huis & Tuin 40L

Prijs 8,75
  • Aantal
Deel ons op:

Potgrond Huis & Tuin 40L

Wat zijn de verzendkosten?

Prijs 8,75
  • Aantal
Deel ons op:

Deze Potgrond voor Huis & Tuin is gemaakt op basis van kokosvezels, met een rulle structuur, gemakkelijk verwerkbaar en het klinkt niet in.

Door de unieke structuur van Potgrond Huis & Tuin kunt u veel minder water geven; wel zo gemakkelijk. Aan deze potgrond is een 100% organische meststof toegevoegd, dit zorgt voor een gezonde, rijke groei en bloei. Ideaal voor potten en bakken, binnen en buiten.

  • EAN code
    8711731014830

Recensies over "Potgrond Huis & Tuin 40L"

Schrijf zelf een recensie over "Potgrond Huis & Tuin 40L"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Potgrond Huis & Tuin 40L" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Helaas zijn wij momenteel gesloten. 

Wel zijn wij telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m zaterdag         9:00 tot 17:00

Zondag                                11:00 t/m 17:00

070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Potgrond Huis & Tuin 40L? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!