Buiten potten Wassenaar

We bieden een groot assortiment aan buiten potten voor uw planten. Ook al heeft u een klein terras, we bieden potten in veel verschillende formaten en materialen. Zo is er voor iedere type tuin een bijpassende pot te vinden. We raden aan u goed te laten adviseren door één van onze deskundige medewerkers van Tuincentrum Ockenburgh nabij Wassenaar, om een goede keuze uit onze uitgebreide collectie van buiten potten te maken.

De keuze van een geschikte pot is sterk afhankelijk van de plaats en de type bloemen die u in de buiten potten wilt plaatsen. Het is bijvoorbeeld aan te raden een pot van kunststof te gebruiken, als u grote en zware bloemen wilt planten in de potten. Planten die bijvoorbeeld weinig grond nodig hebben of in een vaas geplaatst moeten worden, volstaan glazen potten. Bekijk de subgroepen buiten potten en binnen potten van Tuincentrum Ockenburgh nabij Wassenaar.

In buitenpotten kan veel kwaliteitsverschil zitten. Zo zijn bijvoorbeeld terracotta potten in het lagere prijssegment poreuzer gebakken dan de duurdere goed doorbakken potten. Dit kan als gevolg hebben dat poreuzere potten in de winter stuk kunnen vriezen. We raden aan ons tuincentrum nabij Wassenaar te bezoeken en u goed te laten adviseren over buiten potten door één van onze medewerkers.