Vandaag geopend van 10:00 tot 17:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kamerplanten

Kamerplanten brengen jouw huis tot leven! Wil je op een snelle en makkelijke manier je inrichting veranderen, reserveer dan altijd een mooie plekje voor planten.

Of het nou gaat om een groene plant of eentje met uitbundige bloemen, je verrijkt het huis met de komst van zo’n natuurlijke vriend! Plus je krijgt alle voordelen van een plant erbij zoals extra zuurstof.

 

Jouw favoriete kamerplant!

Een plant kopen blijft toch vaak lastig. Maar wees gerust, wij helpen je graag! In onze webshop vind je een klein aantal kamerplanten online, maar in ons tuincentrum in Den Haag tref je pas het echte werk.

Onze afdeling heeft een breed assortiment aan kamerplanten. Bloeiende planten zoals orchideeën en anthuriums, maar ook groene planten, cactussen en veel planten met luchtzuiverende eigenschappen. Een mooie eyecatcher zoals een Monstera of Bonsai is zó gevonden.

 

Stap voor stap je kamerplanten verzorgen

Groot of klein, groen of bloeiend, makkelijk te verzorgen of uitdagend, in onze plantenwinkel slaag je snel voor een kamerplant die perfect bij jou past! Maar één ding is altijd gelijk, een gezonde plant begint bij de juiste verzorging.

 1. Gebruik de juiste potgrond
 2. Vergeet de hydrokorrels niet!
 3. Kies alleen voor bloempotten die groot genoeg zijn
 4. De juiste voeding om de plant een goede weerstand te geven

De voordelen van kamerplanten

Kamerplanten zijn natuurlijk mooi om te zien, maar ze hebben nog andere voordelen! Wij zetten ze graag voor je op een rij.

 • Luchtkwaliteit
  Planten nemen schadelijke stoffen uit de woning op en breken deze af. Ze verhogen de luchtvochtigheid en geven zuurstof af. Hierdoor gaat de luchtkwaliteit omhoog.
   
 • Akoestiek
  Wist je dat planten achtergrondgeluiden absorberen? Perfect dus voor op kantoor of de werkkamer!
   
 • Mentaal
  Onderzoeken hebben uitgewezen dat planten een positief effect hebben op angst en stress. Ook zouden ze een goed impact hebben op het humeur en depressies krijgen minder kans!
   
 • Productiviteit
  Met planten in de ruimte kun je je beter concentreren, het geheugen wordt beter en er wordt nauwkeuriger gewerkt. De productiviteit gaat dus omhoog!
   
 • Allergie-vrij
  Ben je opgegroeid in een omgeving met veel planten? Dan heb je later een kleinere kans op allergieën.
 • Sfeer
  De sfeer gaat direct omhoog met wat leven in huis. Voor onze groene vrienden is dit geen enkel probleem.

 

Een kijkje op onze afdeling kamerplanten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij helpen je graag!

Wil je kamerplanten kopen? Bezoek dan ons tuincentrum in Den Haag en laat één van onze medewerkers je adviseren over de kamerplant die perfect bij jou past.

Wij verkopen alles wat jouw kamerplant maar nodig heeft. Hydrokorrels, potgrond en verschillende soorten potten; je vindt ze allen terug op onze afdeling kamerplanten.

Heb je al een pot waarin je een nieuwe plant zoekt, neem je deze dan even mee? Zo kun je direct passen of de maat klopt en of het past binnen je interieur!

 

Geen zin om het huis te verlaten? Bekijk ons online assortiment ↓