Easyfix Kerstboomstandaard Ø39CM Antraciet

Prijs 24,95
 • Aantal
 •  Het vriendelijkste tuincentrum van NL
 •  7 dagen in de week geopend
 •  Thuisbezorgd in Den Haag e.o.
Deel ons op:

Easyfix Kerstboomstandaard Ø39CM Antraciet

Wat zijn de verzendkosten?

Easyfix
Prijs 24,95
 • Aantal
 •  Het vriendelijkste tuincentrum van NL
 •  7 dagen in de week geopend
 •  Thuisbezorgd in Den Haag e.o.
Deel ons op:

EasyFix Kerstboomstandaard: de oplossing voor een kaarsrechte kerstboom!

Wil je je kerstboom opzetten binnen 5 seconden? Dan is de EasyFix Kerstboomstandaard de beste oplossing! Koop een Easyfix samen met een kerstboom en wij boren de boom vast voor. Jij hoeft enkel nog de standaard neer te zetten en de boom erop te plaatsen.

De kerstboom staat niet alleen rechter en steviger, door het waterreservoir behoud de kerstboom zijn naalden nog langer. En kan jij nog langer genieten van een mooi opgetuigde kerstboom!

 • EAN code
  4260009092048
 • Merk
  Easyfix

Schrijf zelf een recensie over "Easyfix Kerstboomstandaard Ø39CM Antraciet"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Easyfix Kerstboomstandaard Ø39CM Antraciet" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

bezoek-tuincentrum-ockenburgh

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Onze reguliere openingstijden

Maandag t/m woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag en vrijdag   09:00 - 21:00 uur
Zaterdag             09:00 - 17:30 uur
Zondag             11:00 - 17:00 uur
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Easyfix Kerstboomstandaard Ø39CM Antraciet? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!