Graszoden vanaf 20m²

Prijs 5,00

Korte omschrijving

Snel resultaat met graszoden per vierkante meter! Van maart tot september (mits weersomstandigheden het toelaat) leveren wij verse grasrollen op bestelling.

Voor woensdagmiddag 12:00 uur besteld = diezelfde week vrijdag/zaterdag beschikbaar

  Deel ons op:

  Graszoden vanaf 20m²

  Prijs 5,00

  Korte omschrijving

  Snel resultaat met graszoden per vierkante meter! Van maart tot september (mits weersomstandigheden het toelaat) leveren wij verse grasrollen op bestelling.

  Voor woensdagmiddag 12:00 uur besteld = diezelfde week vrijdag/zaterdag beschikbaar

  Deel ons op:
  Graszoden vanaf 20m²
  Graszoden vanaf 20m²
  Prijs 5,00

  Snel resultaat met graszoden per vierkante meter! Van maart tot september (mits weersomstandigheden het toelaat) leveren wij verse grasrollen op bestelling.

  Gras bestellen

  Iedere woensdag plaatsen wij een bestelling bij onze leverancier. Wil je graag grasrollen bestellen, zorg dan dat wij uiterlijk woensdagmiddag 12:00 uur jouw bestelling binnen hebben. De graszoden worden vrijdags geleverd, vanaf vrijdagmiddag zullen alle bezorgingen plaatsvinden. Om deze reden is het enkel mogelijk om voor vrijdagmiddag of zaterdag als bezorgmoment te kiezen.

  Wil je minder dan 20 vierkante meter gras bestellen, dan gebruiken wij een andere wagen en wijzigen de verzendkosten.

  → Let op: graszoden worden op een pallet naast onze auto gelost.

  Afhalen in het tuincentrum

  Geen bezorging nodig, want je kunt de grasrollen zelf vervoeren? Plaats dan je bestelling en kies voor 'afhalen in het tuincentrum'. Ons standaard ophaalmoment vindt plaats op zaterdagochtend. Meld je bij de informatiebalie, één van onze medewerkers komt je dan assisteren.

  Beschikbaarheid

  Sommige weersomstandigheden hebben slechte invloed op leverbaarheid van graszoden. Denk aan vorst, aanhoudende regen of hitte. Jong gras krijgt het dan te moeilijk en kan niet sterk genoeg worden. In zo'n periode is het mogelijk dat grasrollen niet besteld kunnen worden. Twijfel je toch over de huidige beschikbaarheid, neem dan even contact met ons op via 070-3971173.

  Gras uitrollen

  Heb je je verse grasrollen eenmaal in huis, houd er dan rekening mee dat je de rollen zo snel mogelijk uitrolt en dus ook legt. Want hoe langer een graszode opgerold blijft, hoe sneller dit levende materiaal kwaliteit verliest. Wij adviseren je dan ook altijd om de grasrollen dat zelfde weekend nog te leggen.

  • EAN code
   9900000636999

  Recensies over "Graszoden vanaf 20m²"

  Schrijf zelf een recensie over "Graszoden vanaf 20m²"

  Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Graszoden vanaf 20m²" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

  Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

  Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

  Wij zijn geopend op:

  Maandag t/m zaterdag 9:00 tot 17:00
  Zondag     10:00 tot 17:00

   

   

                             

   

  Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
  Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

  Ons adres

  Loosduinse Hoofdstraat 875
  2552 AH Den Haag

  Ben jij op zoek naar Graszoden vanaf 20m²? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!