Vandaag geopend van 09:00 tot 20:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Kunstkerstbomen

Dit jaar weer genieten van een groene kerstboom? En wil je dat komende jaren blijven doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want in ons tuincentrum hebben wij mooie kunstkerstbomen staan! De merken Triumph Tree en Black Box hechten veel waarde aan kwaliteit en brandveiligheid. En dat is te merken! De kunstboom is van top tot stam zo goed na gemaakt dat het net een echte boom lijkt. Ieder exemplaar is makkelijk op te zetten dankzij het gebruik van kleurcodes. Bovendien heb je geen rotzooi meer door dennennaalden!

Voor het gemak vind je hier een kleine selectie aan kerstartikelen die je online kunt bestellen. Maar de echte kerstshow vind je natuurlijk in ons tuincentrum in Den Haag! Bezoek onze winkel voor ons gehele kerstassortiment en een gezellige kerstsfeer.

Duurzaamheid en schoonheid

Bij Tuincentrum Ockenburgh brengen we duurzaamheid en schoonheid samen met onze prachtige collectie kunstkerstbomen. Als je op zoek bent naar een boom die jaar na jaar schittert zonder gedoe, dan zijn onze kunstkerstbomen de perfecte keuze. Met zorg geselecteerd om aan al jouw kerstwensen te voldoen, bieden we een breed assortiment aan kunstbomen van de hoogste kwaliteit.

Waarom kiezen voor een kunstkerstboom?

 1. Duurzaamheid: Een kunstkerstboom gaat vele jaren mee, waardoor je elk jaar weer kunt genieten van dezelfde prachtige boom zonder dat er bomen gekapt hoeven te worden.

 2. Gemak: Kunstkerstbomen zijn eenvoudig op te zetten en af te breken. Geen gedoe met naalden die uitvallen of het sjouwen van een zware boom.

 3. Variatie in uiterlijk: Onze kunstkerstbomen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en maten, van traditioneel groen tot besneeuwd en zelfs met ingebouwde verlichting.

 4. Allergie-vriendelijk: Kunstkerstbomen zijn een uitstekende keuze voor mensen met allergieën, omdat ze geen pollen of schimmels verspreiden.

Ontdek onze collectie kunstkerstbomen

 1. Traditionele groene kunstkerstbomen:

  • Een tijdloze keuze die perfect past bij elke kerstdecoratie. Beschikbaar in verschillende hoogtes en vormen.
 2. Besneeuwde kunstkerstbomen:

  • Breng de magie van een winterwonderland in huis met een kunstboom bedekt met een zachte laag kunstsneeuw.
 3. Verlichte kunstkerstbomen:

  • Kies voor extra gemak met een kunstboom die al voorzien is van geïntegreerde LED-verlichting. Eenvoudig op te zetten en direct klaar om te stralen.
 4. Kunstkerstbomen met realistische naalden:

  • Onze bomen zijn voorzien van hoogwaardige materialen die zorgen voor een natuurlijke uitstraling en zachte naalden.

Maak jouw kerst extra speciaal met Tuincentrum Ockenburgh

Met een kunstkerstboom van Tuincentrum Ockenburgh ben je verzekerd van een prachtige en duurzame toevoeging aan jouw kersttradities. Kom langs in onze winkel in Den Haag en ontdek ons uitgebreide assortiment kunstkerstbomen. Of bestel jouw favoriete kunstboom eenvoudig online. Laat jouw feestelijke seizoen stralen met de perfecte kunstkerstboom van Tuincentrum Ockenburgh!