Vandaag geopend van 10:00 tot 17:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Perliet 6L

Prijs 7,49
  • Aantal

Perliet 6L

Wat zijn de verzendkosten?

Pokon
Prijs 7,49
  • Aantal
Perliet 6L
Perliet 6L
Prijs 7,49

Perliet kan gebruikt worden om de potgrond luchtiger en lichter te maken waardoor wortels beter ontwikkelen en planten beter groeien en mooier bloeien.

Pokon Perliet is een in de natuur voorkomend vulkanisch gesteente dat bij hoge temperaturen wordt gepoft tot dit hoogwaardige eindproduct. De luchtige samenstelling zorgt voor een goed water en zuurstofhoudend vermogen. Perliet kan gebruikt worden om de potgrond luchtiger en lichter te maken waardoor wortels beter ontwikkelen en planten beter groeien en mooier bloeien. Ook kan het gebruikt worden als drainage laag, waardoor de waterhuishouding in de pot verbeterd wordt. Hiermee kunt u voorkomen dat u de plant teveel water geeft.

Gebruiksaanwijzing

  • Mengen met potgrond: Meng 1 deel Perliet met 3-4 delen potgrond goed door elkaar. U zult zien dat de grond een stuk lichter en luchtiger wordt. Bijkomend voordeel is dat de drainage wordt verbeterd en wortels beter kunnen ontwikkelen.
  • Voor drainage: Breng een laag van enkele centimeters Perliet aan onderin de pot. Ga uit van ongeveer 1/4 van de pothoogte. Vul daarna de pot met potgrond. Bij grote hoge potten kan uit oogpunt van gewichtsbesparing meer Perliet in de pot gedaan worden, mits de plant voldoende potgrond heeft om te kunnen wortelen.
  • EAN code
    8711969020948
  • Merk

Recensies over "Perliet 6L"

Schrijf zelf een recensie over "Perliet 6L"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Perliet 6L"!

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m woensdag & zaterdag 9:30 tot 18:00
Donderdag & vrijdag 9:30 tot 18:00
Zondag 10:00 tot 17:00

                         

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Perliet 6L? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!