Kerstshow
'Enjoy Christmas'

Kun je niet wachten tot de kerst? Dan heb je geluk, want onze kerstshow staat klaar zodat jij alvast van de kerstsfeer kunt genieten!

Alvast een kijkje achter de schermen? Houd onze Instastories of Facebookverhalen in de gaten!

It's beginning to look a lot like Christmas

Wij weten niet hoe het bij jou is, maar bij ons zit de kerstsfeer er al lekker in! Voor ons is de kerst echt de leukste tijd van het jaar. Want ieder jaar verandert onze winkel in een soort kerstparadijs. Super leuk toch?!

Ook in 2020 hebben wij heel hard gewerkt aan een mooie en sfeervolle kerstshow. Via Instagram en Facebook kon je verschillende sneak previews vinden, maar vanaf de herfstvakantie kun je natuurlijk zelf het échte werk bewonderen!

Nieuwsgierig naar de opbouw van zo'n kerstshow? Bekijk dan onze making of!

Veilig kerstshoppen, zo doen we dat!

Vanwege veiligheid is onze kerstshow anders ingedeeld dan voorheen. Wij hebben geprobeerd de afdeling zo in te richten dat het overzichtelijk is en er voldoende ruimte over blijft.

Daarbij verwachten wij veel verantwoordelijkheid van jou als bezoeker. Wij willen iedereen een eerlijke kans geven op een fijne kerstbeleving in onze winkel. Is het te druk en zijn alle winkelwagens in gebruik? Kies dan een rustiger moment voor jouw bezoek, zoals vroeg in de ochtend of op één van onze koopavonden. En houd je alsjeblieft aan de regels binnen ons tuincentrum en op ons terrein.

→ Houd altijd rekening met andere bezoekers en ons personeel. Wees lief! (Alle maatregelen vind je terug op tuincentrumockenburgh.nl/corona)

Geen zin om het huis te verlaten? Bekijk ons online assortiment ↓