Kersttrend 2019:
Embrace Nature

De oplettende bezoeker heeft het natuurlijk al lang gezien... onze kerstshow staat er weer! En ook dit jaar is er veel te bewonderen. Voor jong én oud.

Elk jaar zijn er nieuwe kersttrends en is er zoveel mooie kerstdecoratie te vinden. Wij zijn natuurlijk grote liefhebbers van groen, dus voor ons is de kersttrend Embrace Nature perfect! Hier een voorproefje van dit natuurlijke thema...

Embrace Nature in een notendop!

1.

Breng de natuur naar binnen

2.

Natuurlijk kleurenpalet

3.

Hutje op de hei

Embrace Nature: A cosy family weekend in the woods

De naam van deze trend zegt het al… omarm de natuur! Nou dat laten we ons geen tweede keer zeggen! Ons tuincentrum staat het hele jaar in het teken van groen en we zijn dolblij dat we ook tijdens de kerstperiode met mooi groen mogen werken. In dit natuurlijke thema vind je de mooiste kerstdecoratie waarmee je de natuur in huis haalt. Perfect voor alle outdoor lovers!

Puur natuur

Stel je eens voor: een fijne wandeling door het bos. Een indrukwekkende plek waar Moeder Natuur je graag ontmoet. Niet alleen haar aardse kleuren komen intens bij je binnen, maar ook haar geuren laten hun rustgevende indruk achter. Maar dan komt nog het allerfijnste... namelijk thuiskomen.

Warmte en gezelligheid

Misschien wil je tijdens deze koude en donkere dagen er niet aan denken om buiten naar binnen te halen, maar het huis wordt echt knusser van al die natuurlijke kleuren! Combineer verschillende texturen en zorg dat ook warme elementen in de kamer voorkomen. Zoals zachte kussens, een heerlijk dekentje of knisperend hout in de open haard.

Details maken het verschil

Dit natuurlijke thema bestaat uit heel veel mooie artikelen. Je hoeft helemaal niet al je kerstspullen de deur uit te gooien en van je huis een bungalow te maken. Met een paar natuurlijke elementen heb je al een snufje Embrace Nature te pakken. Belangrijk is dat je vooral doet waar je je goed bij voelt.

Een natuurlijk voorproefje...

De kerstshow van Tuincentrum Ockenburgh

Kun je niet wachten om onze kerstshow te bezoeken? Dan heb je geluk, want alles staat klaar om jou een onvergetelijke dag te bezorgen! In ons tuincentrum vind je de mooiste kerst inspiratie, de laatste kersttrends en een echte kerstbeleving!

Bovendien is onze kerstshow het perfecte uitje voor jong en oud, want je kunt altijd even in de lunchroom bijkomen van alle indrukken, onder het genot van een lekker drankje met een gezonde lunch of lekker stuk taart!

Kom in de kerstsfeer

Van elegante Disney-prinsessenmuziek tot swingende sneeuwpoppenband, in onze kerstshow hoor je heerlijke deuntjes om je compleet onder te dompelen in de kerstsfeer. Op onze afdeling met kerstverlichting doen de lichtjes gezellig mee op de maat van de muziek en is er voldoende variatie in tinten licht, aantal lampjes en verschillende soorten kerstverlichting voor binnen en buiten.

Bekijk de laatste kersttrends

Er staan natuurlijk ook kerstbomen opgetuigd in prachtige thema’s en voorzien van de laatste trends. Net voorbij de kersttrein kom je terecht in het jagershuis. Het perfecte voorbeeld van het thema Embrace Nature. Een knus tafereel waardoor je het liefst bij de haard kruipt! Kan iemand alleen nog het dekentje aangeven?

Entertainment

Rudolf en zijn sneeuwvrienden brengen de sfeer er lekker in met hun optreden en de hamster doet mee op de trom. De zwanenfamilie is trouwens ook van de partij en de grootste van het stel glijdt graag met je door de kerstshow van dit jaar!

Even rusten in de lunchroom

Heb je zoveel moois gezien of kun je geen keuze maken? Laat alle inspiratie even bezinken onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers om daarna op je gemak de shopsessie te vervolgen. Even een heerlijk momentje ontspannen!

Je bent van harte welkom om de kerstshow van Tuincentrum Ockenburgh te komen bewonderen! Wij staan voor je klaar!

 

 

Nog meer kerstsfeer!