Kersttrend 2019:
Ice Adventure

De oplettende bezoeker heeft het natuurlijk al lang gezien... onze kerstshow staat er weer! En ook dit jaar is er veel te bewonderen. Voor jong én oud.

Elk jaar zijn er nieuwe kersttrends en is er zoveel mooie kerstdecoratie te vinden. De grootste trend van dit jaar? Dat moet haast wel Ice Adventure zijn! Een opvallend thema waar we je graag een voorproefje van laten zien...

Ice Adventure in een notendop!

1.

Winters wit + ijzig blauw

2.

Net een bezoekje aan de Noordpool

3.

Gezelligheid rond het vuur

Ice Adventure: The amazing wonders of nature

Wie is er niet dol op een winter wonderland? Zo'n heerlijk winters tafereel waarbij je gezellig rond het kampvuur wilt zitten. Het thema Ice Adventure is precies dat en nog meer! Denk bijvoorbeeld aan de Noordpool of de landen in Scandinavië... Hoe ijziger, hoe beter! Het oogt misschien allemaal wat koud, maar van deze kersttrend krijg je het echt warm!

IJsparadijs

Heb je het over een ijsfestijn dan krijg je natuurlijk ook te maken met de bewoners. Eenmaal op Ice Adventure kom je ijsberen, walvissen, zeehondjes en pinguïns tegen. Maar geen zorgen, deze dieren doen je niets. Hooguit dat de sneeuwuil en zijn band starten aan een vrolijk kerstliedje. Vergeet je trouwens niet de eskimo te groeten?

Warmte en gezelligheid

Hoewel het kleurenpalet van dit thema vooral koele kleuren bevat, zijn het wel zachte tinten. Combineer ze met natuurlijke materialen zoals hout en je hebt het juiste gevoel te pakken! Ice Adventure is een goede mix die warmte en gezelligheid in huis brengt.

Details maken het verschil

Dit ijzige thema bestaat uit heel veel mooie artikelen. Je hoeft helemaal niet al je kerstspullen de deur uit te gooien en je huis tot Frozen paleis om te bouwen. Met een paar ijzige details heb je al een snufje Ice Adventure te pakken. Belangrijk is dat je vooral doet waar je je goed bij voelt.

Een ijzig voorproefje...

De kerstshow van Tuincentrum Ockenburgh

Kun je niet wachten om onze kerstshow te bezoeken? Dan heb je geluk, want alles staat klaar om jou een onvergetelijke dag te bezorgen! In ons tuincentrum vind je de mooiste kerst inspiratie, de laatste kersttrends en een echte kerstbeleving!

Bovendien is onze kerstshow het perfecte uitje voor jong en oud, want je kunt altijd even in de lunchroom bijkomen van alle indrukken, onder het genot van een lekker drankje met een gezonde lunch of lekker stuk taart!

Kom in de kerstsfeer

Van elegante Disney-prinsessenmuziek tot swingende sneeuwpoppenband, in onze kerstshow hoor je heerlijke deuntjes om je compleet onder te dompelen in de kerstsfeer. Op onze afdeling met kerstverlichting doen de lichtjes gezellig mee op de maat van de muziek en is er voldoende variatie in tinten licht, aantal lampjes en verschillende soorten kerstverlichting voor binnen en buiten.

Bekijk de laatste kersttrends

Er staan natuurlijk ook kerstbomen opgetuigd in prachtige thema’s en voorzien van de laatste trends. Dit jaar hebben we ook een onderwaterwereld, compleet met zeemeermin. En een klein stukje verderop vind je het thema genaamd Ice Adventure. Een prachtig ijswitte kersttrend om je ogen bij uit te kijken! De walvissen vertonen hun kunstjes terwijl de zeehondjes nieuwsgierig terug naar jou kijken.

Entertainment

Rudolf en zijn sneeuwvrienden brengen de sfeer er lekker in met hun optreden en de hamster doet mee op de trom. De zwanenfamilie is trouwens ook van de partij en de grootste van het stel glijdt graag met je door de kerstshow van dit jaar!

Even rusten in de lunchroom

Heb je zoveel moois gezien of kun je geen keuze maken? Laat alle inspiratie even bezinken onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers om daarna op je gemak de shopsessie te vervolgen. Even een heerlijk momentje ontspannen!

Je bent van harte welkom om de kerstshow van Tuincentrum Ockenburgh te komen bewonderen! Wij staan voor je klaar!

Nog meer kerstsfeer!