Vandaag geopend van 09:30 tot 20:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

Kersttrend 2020: Nature's Gift

De oplettende bezoeker heeft het natuurlijk al lang gezien... onze kerstshow staat er weer! En ook dit jaar is er veel te bewonderen. Voor jong én oud.

Elk jaar zijn er nieuwe kersttrends en is er zoveel mooie kerstdecoratie te vinden. Het thema Nature's Gift is hier een mooi voorbeeld van!

 

Nature's Gift in een notendop!

1.

Sierlijk en vrouwelijk

2.

Wit, pastelgroen en blush roze

3.

Denk aan de natuur met een dun laagje ijs

Nature's Gift: Surround yourself with the scents of nature

Natuurlijke invloed

Al jaren heeft de natuur grote invloed op onze huizen. Natuurlijke materialen, texturen en kleuren veroveren steeds meer een plekje in het interieur. Een kersttrend vol natuurlijke elementen kan niet uitblijven.

Cadeautjes van de natuur

Dit jaar is er Nature's Gift, een sierlijk thema met mooie tinten als pastelgroen, blushroze en poederwit. Maar de hoofdrol gaat natuurlijk naar het échte groen. Hierdoor beleef je de natuur nog sterker!

Van kerstbal tot botanisch tafelkleed

Houd je van een zachte, natuurlijke stijl dan vermaak jij je wel met deze kersttrend. In het thema Nature's Gift vind je alles wat je maar nodig kunt hebben. Guirlandes, kerstballen, sfeerlichten, boomhangers, decoratiebeelden, alles om je huis in een kerstparadijs te veranderen! Je hoeft natuurlijk niet je hele kerstboom van stam tot piek in het nieuw te steken, een paar nieuwe accessoires kunnen een voel veranderen.

Lichtjes maken het af!

En heb je nog kerstverlichting nodig? In onze kerstshow vind je ook allerlei lichtproducten zoals clusterverlichting, LED kaarsen en andere decoraties. Leuk om het huis of de buitenkant van het huis mee te versieren. Want een kerst zonder lichtjes is maar saai!

De kerstshow van Tuincentrum Ockenburgh

Kun je niet wachten om onze kerstshow te bezoeken? Dan heb je geluk, want alles staat klaar zodat jij de kerst alvast kunt ervaren! In ons tuincentrum vind je de mooiste kerst inspiratie, de laatste kersttrends en een echte kerstbeleving!

Kom in de kerstsfeer (maar safety first!)

Vanwege veiligheid is onze kerstshow anders ingedeeld dan voorheen. Wij hebben geprobeerd de afdeling zo in te richten dat het overzichtelijk is en er voldoende ruimte overblijft. Daarbij verwachten wij veel verantwoordelijkheid van jou als bezoeker. Wij willen iedereen een eerlijke kans geven op een fijne kerstbeleving in onze winkel.

Plan jouw bezoek verstandig in

Is het te druk en zijn alle winkelwagens in gebruik? Kies dan een rustiger moment voor jouw bezoek, zoals vroeg in de ochtend of op één van onze koopavonden. En houd je alsjeblieft aan de regels binnen ons tuincentrum en op ons terrein.

→ Houd altijd rekening met andere bezoekers en ons personeel. Wees lief! (Alle maatregelen vind je terug op tuincentrumockenburgh.nl/corona)

Nog meer kerstsfeer!