Stippenplant (Begonia maculata) ⌀14cm

Prijs 8,75

Korte omschrijving

Wil je een kamerplant die echt heel anders is? Dan is de Stippenbegonia iets voor jou! Deze mooie kamerplant met sproeten valt op en maakt de boel een stuk vrolijker.

 • Aantal
Deel ons op:

Stippenplant (Begonia maculata) ⌀14cm

Wat zijn de verzendkosten?

Prijs 8,75

Korte omschrijving

Wil je een kamerplant die echt heel anders is? Dan is de Stippenbegonia iets voor jou! Deze mooie kamerplant met sproeten valt op en maakt de boel een stuk vrolijker.

 • Aantal
Deel ons op:

Wil je een kamerplant die echt heel anders is? Dan is de Stippenplant iets voor jou! Deze sproetenkop valt lekker op en maakt de boel een stuk vrolijker.

Uiterlijk

Klein van formaat, maar groots in kleur! Deze opvallende plant heeft prachtige bladeren met een rode onderkant en witte stippen op de bovenkant. De stippen zijn vrij groot en ook de bladeren zelf kunnen best flink worden. Heel leuk: als je deze plant goed verzorgt, beloont ie je met trossen vol witte bloemen!

Oorsprong

De Stippenbegonia is een mooie kamerplant die van oorsprong voorkomt in vochtige warme en bosrijke gebieden, zoals Brazilië en Zuid-Afrika. Deze soort is lid van de begoniafamilie (Begoniaceae) die maar liefst 1895 soorten telt!

Verzorgingstips

 • Houdt van een lichte, zonnige plek
 • Heeft een hekel aan natte voeten, dus doe rustig aan met water geven
 • Natte bladeren is echt een no-go, je hoeft dus niet te sproeien
 • EAN code
  9900000652722
 • Latijnse naam
  Begonia maculata
 • Standplaats
  Lichte plek
 • Potmaat
  14 cm

Schrijf zelf een recensie over "Stippenplant (Begonia maculata) ⌀14cm"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Stippenplant (Begonia maculata) ⌀14cm" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Deze online shop is onderdeel van Tuincentrum Ockenburgh: een groene en inspirerende omgeving met alles om huis én tuin mooier te maken! In onze winkel staan de meeste artikelen uit de webshop gepresenteerd. Wil je het product eerst zien voordat je het koopt, dan ben je van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Helaas zijn wij momenteel gesloten. 

Wel zijn wij telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m zaterdag         9:00 tot 17:00

Zondag                                11:00 t/m 17:00

070-3971173
Kijk voor wijzigingen en feestdagen op onze contactpagina

Ons adres

Loosduinse Hoofdstraat 875
2552 AH Den Haag

Ben jij op zoek naar Stippenplant (Begonia maculata) ⌀14cm? Bij Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons online assortiment of bezoek onze winkel in Loosduinen voor het huidige aanbod. We zijn goed bereikbaar vanaf het Westland en Kijkduin, bovendien kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Graag tot snel!