Vandaag geopend van 10:00 tot 17:00

Hulp nodig? Bel ons op 070-3971173

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sfeer & interieur

Een huis is pas een thuis als dat ook zo voelt. Vaak komt dat thuisgevoel pas met wat persoonlijke spullen en sfeervolle woondecoratie

Bij ons ben je aan het juiste adres voor leuke woonaccessoires om jouw huis nóg gezelliger te maken.

Het is ook altijd leuk om een sfeerartikel cadeau te geven!

Woondecoratie maakt het af!

Naast de grote meubels en mooie kamerplanten kun je verder naar de woondecoratie. Je kunt gezellige hoekjes maken met een combinatie aan producten. Een lijstje met persoonlijke foto, aardewerk potje, kleine plant, een sierlijke kaarsenhouder of een glazen vaas. Een combinatie aan materialen werkt speels! Zorg wel dat het qua kleur in dezelfde richting komt, om het zo een éénheid te geven.

Onze inkopers zijn al een jaar eerder op pad om de mooiste en meest bijzondere trends te spotten en deze te vertalen naar producten die nu binnen in jouw huis die eigen stijl geven.

 

Onze 5 interieurstyling tips!

Soms is het lastig om keuzes te maken qua items. Je vindt veel verschillende stijlen leuk, maar om zelf een hoekje samen te stellen, dat is een ander verhaal. Wij helpen je graag met onze tips!

 1. Texturen in de mix
  Als je verschillende objecten bij elkaar zet, let er dan op dat je verschillende texturen gebruikt. Anders wordt het snel wat saai. Een voorbeeld? Een plant in een jute zak, een houten fotolijstje, een spiegel met een gouden rand en een stenen vaasje met wat mooie takken erin!

 2. Gebruik verschillende hoogtes
  Bij het combineren van woonaccessoires is het wat spannender als je verschillende hoogtes bij elkaar gebruikt. Een aantal objecten op een hoek van de kast met erboven een leuk wandkleed, grote foto of poster. Naast het kastje kan een poef of tijdschriftenbak komen te staan, of je kunt natuurlijk kiezen voor een leuke kamerplant.

 3. Let op de verhoudingen
  Ga een klein hoekje niet volproppen met grote objecten. Hetzelfde geldt voor grote ruimtes, ga hier niet teveel los met kleine rommeltjes. Een klein lijstje aan een grote lege muur is geen goed idee, wel kun je een collage van lijsten maken zodat het geheel groter wordt.

 4. Maak groepjes
  Probeer accessoires in groepjes door het huis te plaatsen. Een lege plank in een open kast, een hoekje in de vensterbank, een plek op het dressoir of dat kleine bijzettafeltje naast die luie stoel. Als je overal losse spulletjes neerzet, dan wordt het al snel rommelig. Bepaal van tevoren de plek en groepeer 2 tot 3 objecten.

 5. Genieten en eigen maken
  Het allerbelangrijkste van het inrichten en gezellig maken van het huis is dat je geniet van het proces! Koop alleen wat je écht leuk vindt en combineer dit meer persoonlijke ‘schatten’. Dat beeldje wat je kocht op vakantie in dat tropische oord, een vaas die van oma geweest is, die foto met die speciale herinnering. Zo wordt het steeds meer eigen en dan wordt het extra genieten!

Een kijkje op onze sfeerafdeling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij helpen je graag!

Wil je woonaccessoires kopen? Bezoek dan ons tuincentrum in Den Haag en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie aan woonaccessoires in veel uiteenlopende stijlen. Er zit vast iets voor je bij!

Heb je zin om het huis opnieuw te stylen, maar weet je niet zo goed hoe te beginnen? Onze tip: maak een foto van je interieur en toon deze aan één van onze sfeerdames. Wij helpen je graag woondecoratie te vinden die perfect bij jou en je huis passen!

 

Geen zin om het huis te verlaten? Bekijk ons online assortiment ↓