Kersttrend 2019:
December To Remember

De oplettende bezoeker heeft het natuurlijk al lang gezien... onze kerstshow staat er weer! En ook dit jaar is er veel te bewonderen. Voor jong én oud.

Elk jaar zijn er nieuwe kersttrends en is er zoveel mooie kerstdecoratie te vinden. Iedere kerst is weer anders, maar wat elk jaar terugkomt is een kersttraditie. Het thema December To Remember is een feest van herkenning! Hier een voorproefje van dit traditionele thema...

December To Remember in een notendop!

1.

Vrolijk, speels en traditioneel

2.

Zoet, zoeter, zoetst

3.

Mooie herinneringen aan vroeger

December To Remember: The best gifts are wrapped with love

Kerst is een heerlijk moment om familie op te zoeken en nieuwe herinneringen te maken. Heerlijk die oude kerstspullen weer van zolder en samen het huis onder handen nemen. Het thema December To Remember is een nostalgisch feest en zeer zeker een voorproefje waard.

Brings back memories

December To Remember is op en top kerst! Dit thema is zoet, vrolijk, speels en voelt tegelijkertijd als thuiskomen. Met honderd procent kans op herinneringen aan vroeger! Aan vorig jaar kerst, maar ook aan de kerstdagen toen als kind. Het kleurenpalet is heel traditioneel met - hoe kan het ook anders - veel rood. Door het houten speelgoed, de zoetwaren uit de candyshop en alle vrolijke elfjes krijg je echt een warm gevoel van binnen.

Geliefd kerstverhaal

Ze zijn nog het meest populair in Amerika, maar Santa and his little helpers zijn wereldwijd bekend. En heel logisch ook. Hoe krijgt de Kerstman het anders voor elkaar om in een korte tijd zoveel cadeautjes klaar te maken en uit te delen? De elfjes helpen de beste man maar graag! Ook in ons tuincentrum staat de locomotief al vol met cadeautjes en hangen elfjes de laatste decoraties in kerstbomen.

Herinneringen ophalen

De kracht van het traditionele thema December to Remember is nostalgie. Je hoeft dus niet je hele kerstboom van stam tot piek in het nieuw te steken. Haal je favoriete kerstdecoratie van zolder, combineer die met een paar nieuwe ornamenten (leuk om met hele gezin hiervoor op pad te gaan) en je hebt een perfecte mix van oud en nieuw!

 

 

It's Christmas time...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kerstshow van Tuincentrum Ockenburgh

Kun je niet wachten om onze kerstshow te bezoeken? Dan heb je geluk, want alles staat klaar om jou een onvergetelijke dag te bezorgen! In ons tuincentrum vind je de mooiste kerst inspiratie, de laatste kersttrends en een echte kerstbeleving!

Bovendien is onze kerstshow het perfecte uitje voor jong en oud, want je kunt altijd even in de lunchroom bijkomen van alle indrukken, onder het genot van een lekker drankje met een gezonde lunch of lekker stuk taart!

Kom in de kerstsfeer

Van elegante Disney-prinsessenmuziek tot swingende sneeuwpoppenband, in onze kerstshow hoor je heerlijke deuntjes om je compleet onder te dompelen in de kerstsfeer. Op onze afdeling met kerstverlichting doen de lichtjes gezellig mee op de maat van de muziek en is er voldoende variatie in tinten licht, aantal lampjes en verschillende soorten kerstverlichting voor binnen en buiten.

Bekijk de laatste kersttrends

Er staan natuurlijk ook kerstbomen opgetuigd in prachtige thema’s en voorzien van de laatste trends. Als je denkt dat je na de sneeuwpoppenband uitgekeken bent, nou dan heb je het mis! De kersttrein wil je niet missen, alle elfjes werken dag en nacht door de kerstcadeautjes in te laden. Dit wordt een december to remember!

Entertainment

Rudolf en zijn sneeuwvrienden brengen de sfeer er lekker in met hun optreden en de hamster doet mee op de trom. De zwanenfamilie is trouwens ook van de partij en de grootste van het stel glijdt graag met je door de kerstshow van dit jaar!

Even rusten in de lunchroom

Heb je zoveel moois gezien of kun je geen keuze maken? Laat alle inspiratie even bezinken onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers om daarna op je gemak de shopsessie te vervolgen. Even een heerlijk momentje ontspannen!

Je bent van harte welkom om de kerstshow van Tuincentrum Ockenburgh te komen bewonderen! Wij staan voor je klaar!

 

 

Nog meer kerstsfeer!